Ohladite svojo kožo

IZDELKI ZA NEGO PO BRITJU NIVEA MEN

Se sprašujete, kako pomiriti razdraženo kožo po britju? Z NIVEA MEN linijo izdelkov po britju, ki kožo na obrazu takoj pomirijo, obnovijo in osvežijo. Lahka tekstura losijonov in balzamov se hitro vpije in pusti prijeten občutek ter sodoben, poživljajoč vonj. 
 

Najpogostejše težave po britju: skelenje, ureznine in izpuščaji

Vsak poteg z rezilom povzroča poškodbe, odstranjuje zunanje plasti kože in jo pušča brez zaščite pred okužbami in draženjem. Med najpogostejše težave po britju sodijo: skelenje, ureznine in ranice, vneti izpuščaji zaradi vraslih dlak. Kako se tem težavam lahko izognete? Vedno uporabite zadostno količino balzama, gela ali pene za britje. Nikoli ne uporabljajte britvice s topim rezilom. Ne brijte dlak v nasprotni smeri rasti. Ne pozabite uporabiti balzama ali losjona po britju. 

Popolna nega po britju NIVEA MEN

Balzam ali losjon po britju obnovita moško kožo. Njune aktivne učinkovine pomagajo popraviti poškodbe tako, da kar najhitreje obnovijo zaščitno bariero kože. Ker preveč alkohola lahko izsuši kožo in povzroči draženje, je nujno, da najdete izdelek z ustrezno količino alkohola – vsi izdelki, ki vsebujejo več kot 50 % alkohola, bodo stanje kože po britju zagotovo še poslabšali. Izdelki za britje in po britju NIVEA MEN Sensitive so posebej prilagojeni potrebam občutljive moške kože, saj ne vsebujejo alkohola, kožo obnovijo, navlažijo in pomirijo. Balzam po britju kot je NIVEA MEN Active Energy za moške dezinficira morebitne ureznine in ranice, obenem pa tudi pomaga povrniti izgubljeno vlago in pomiriti vidno razdraženo kožo. 

Kako pravilno obrijete brado?

Za temeljito britje z eno roko povlecite del kože, da jo napnete, in z enim natančnim gibom v smeri rasti dlak povlecite rezilo po tem delu. Vaši gibi naj ne bodo kratki in hitri, prav tako pa ne potegnite večkrat po istem delu, saj boste tako samo še bolj razdražili kožo. Če koža ni dovolj temeljito obrita, na tisti predel ponovno nanesite kremo in ga še enkrat obrijte – če je res potrebno, lahko tokrat potegnete v nasprotni smeri rasti dlak.