Zapeljive ustnice

BALZAMI ZA USTNICE LABELLO

Balzami za ustnice Labello so na voljo v priročni embalaži, ki se uporablja na enak način kot šminka. Vaše ustnice negujejo, ščitijo in nekateri tudi obarvajo. 
 

Koža na ustnicah je drugačna od kože na obrazu

Koža na ustnicah je precej tanjša in bolj občutljiva kot koža na ostalem obrazu. Zato je bolj dovzetna za učinke okoljskih dejavnikov, kot so temperatura, nizka vlažnost in drugi vplivi. Ti dejavniki naredijo ustnice suhe, luskave in razpokane, kar je lahko zelo neprijetno, ob tem pa se lahko pojavi tudi pekoč občutek.

Zakaj je balzam za ustnice tako pomemben?

Izbira pravega balzama, ki je primeren za vaše ustnice, in njegova uporaba večkrat dnevno, lahko preprečita suh in neprijeten občutek na ustnicah. Labello formule, ki vsebujejo karitejevo maslo in mandljevo olje, ustnice oskrbijo z intenzivno vlago in dolgotrajno nego. Balzam za ustnice Labello, ki ne sme manjkati v vaši torbici, bo poskrbel, da bodo vaše ustnice navlažene ne glede na vreme, občutek suhih ali pekočih ustnic pa bo izginil. Poleg hranilnega učinka ustvarijo balzami za ustnice tudi zaščitni sloj, ki predel ustnic zavaruje pred škodljivimi učinki vplivov iz okolja."