(0)

Pena za lase Volume Care

150 ml

Prednosti

Mo?na obstojnost
Več sijaja
Ve? volumna
  • Za zanesljiv volumen in obstojnost, ki traja ves dan.
  • Nelepljiva; za lase, ki so prijetni na otip.
  • Zaščita pred toploto sušilnika za lase in aktivna nega.
  • Primerna za vse vrste las.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA pena za lase Volume Care zagotavlja izjemno močno obstojnost za kreativne pričeske, ki zdržijo ves dan, in podvoji volumen vaših las. Vsebuje posebno negovalno formulo, ki jo aktivira toplota. Toplota sušilnika za lase pospeši vpijanje provitamina B5 in vitamina B3 v lase, kar optimizira negovalni učinek. Obenem Vitamin Fix formula poskrbi za aktivno nego las. Kako deluje? Pena za lase Volume Care toploto sušilnika za lase spremeni v nego, poskrbi za zanesljiv volumen in obstojnost, ki traja ves dan. Podvoji volumen las, a jih ob tem ne obteži in zlepi.

Opozorilo:

Doza je pod tlakom. Zaščitite jo pred soncem. Ne izpostavljati je temperaturam višjim od 50° C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršiti v odprt plamen ali žareče telo. Hraniti ločeno od virov vžiga-ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok. Pazite, da razpršilo ne pride v oči. Samo prazna doza je primerna za reciklažo.

Številka izdelka: 86944 (869440919050)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Pretresite

Dozo pred uporabo dobro pretresite in jo obrnite navzdol.

2Nanesite

Peno v velikosti marelice nanesite na umite lase osušene z brisačo.

3Oblikujte

Enakomerno jo porazdelite po celotni dolžini las in si oblikujte pričesko.

Posebne sestavine

Vitaminska nega

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, Isobutane, VP/VA Copolymer, Sorbitol, Propane, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, Polyquaternium-68, Cetrimonium Chloride, Butane, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum