NIVEA MEN darilo

NAGRADNI KVIZ

Rešite naš zabavni kviz in osvojite NIVEA MEN nagrade!

Nagradni kviz

POKAŽITE SVOJE NOGOMETNO ZNANJE

V obdobju nogometne vročice, ko je spremljanje tega nadvse priljubljenega športa povezalo  svet, smo za vas pripravili super nagradno igro!

Rešite naš zabavni kviz in preverite, kako dobro se spoznate na nogomet in njegova pravila. Morda prav vi osvojite ekskluzivne NIVEA MEN nagrade!

Srečno!


NIVEA MEN nagrade

POPOLNE NAGRADE ZA NIVEA MEN LJUBITELJE

Vabimo vas, da se nam pridružite v nogometni vročici in pokažete ali obnovite svoje poznavanje nogometnih pravil. Odgovorite na vprašanja in preverite, kako dobro poznate ta najbolj priljubljeni šport na svetu ter sodelujte v žrebu za ekskluzivne nagrade! Podarjamo 3 pakete, ki vsebujejo darilni set NIVEA MEN Protect & Care v kovčku za orodje in NIVEA MEN nogometno žogo.Nagradni kviz traja od 23. 11. do 14. 12. 2022.

Preberite pravila sodelovanja.


STE ZA IGRO?

SODELUJTE V NAGRADNEM KVIZU

Z našimi vprašanji preverite, kako dobro poznate nogometna pravila in se potegujte za ekskluzivne NIVEA MEN nagrade. Podarili bomo kar 3 pakete, ki vsebujejo darilni set NIVEA MEN Protect & Care in NIVEA MEN nogometno žogo. Prepričani smo, da se boste na ta način kaj novega naučili in obogatili svoje športno znanje, predvsem pa zabavali. In ne pozabite, sodelujete lahko večkrat!

PRIJAVITE SE IN SODELUJTE!

Za sodelovanje vas prosimo, da se najprej prijavite v svoj NIVEA profil oz. se registrirate, če profila nimate. Tako boste lahko sodelovali v vseh nagradnih igrah in dostopali do vseh ekskluzivnih vsebin. Nadaljuj
NIVEA darilni seti

POPOLNO PRAZNIČNO DARILO

Ker vemo, kako težko je izbrati darila za vaše najdražje, smo se odločili, da vam olajšamo delo in za vas pripravimo prelepe darilne sete NIVEA in NIVEA MEN, med katerimi boste gotovo našli tiste prave.