ADIJO, PIGMENTNI MADEŽI. POZDRAVLJENA, SIJOČA KOŽA.

Novi izdelki Cellular LUMINOUS630 prinašajo revolucijo na področju tretmajev pigmentnih madežev. Za vidne rezultate že v 4 tednih!

LUMINOUS630 REVOLUCIJA

Zmanjšajte pigmentne madeže in uživajte v sijoči koži

NIVEA Cellular LUMINOUS630® dokazano odlično deluje na pigmentne madeže, ki jih povzročajo UV-žarki, staranje in hormonske spremembe med nosečnostjo ali menopavzo. Pigmentni madeži, vidni kot temne lise na koži, najpogosteje nastanejo zaradi neenakomerne tvorbe melanina.

[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"680","Y":"125","XMobile":"680","YMobile":"125","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"IZPOSTAVLJENOST SONCU","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan\u003eKoža, izpostavljena soncu, naravno tvori melanin, ki se včasih neenakomerno porazdeli in na koži povzroči temne lise, t. i. \"sončne pege\".\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"540","Y":"455","XMobile":"540","YMobile":"455","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HORMONSKE SPREMEMBE ","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan class=\"jlqj4b\"\u003eHormonske spremembe, kot so tiste v nosečnosti ali menopavzi, lahko povzročijo prekomerno tvorbo melanina. Rezultat so temne lise na koži.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"585","Y":"825","XMobile":"585","YMobile":"825","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"STARANJE","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan class=\"jlqj4b\"\u003eS staranjem kože tvorba melanina postaja vse bolj neenakomerna. Posledično se na obrazu pojavijo temne lise, t. i. \"starostne pege\".\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"990","XMobile":"730","YMobile":"990","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"VNETJE KOŽE ","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan class=\"jlqj4b\"\u003ePigmentni madeži se lahko pojavijo tudi kot posledica vnetja kože, na primer po aknah.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
prikaz prej potem

REZULTATI

RES DELUJE! NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® ZMANJŠUJE PIGMENTNE MADEŽE

Pigmentne madeže na koži naših prostovoljk Eve in Kim je povzročilo UV-sevanje. Serija spodnjih fotografij prikazuje rezultat po vsakodnevni uporabi izdelkov NIVEA Cellular LUMINOUS630® za tretma pigmentnih madežev (na začetku tretmaja, po 4 tednih in po 8 tednih).

prikaz testiranja

prikaz testiranja

To so rezultati vsakodnevne uporabe linije izdelkov NIVEA Cellular Luminous630®. Fotografije niso retuširane.

UČINKOVITOST

VIDNI REZULTATI ŽE PO 4 TEDNIH, Z NENEHNIM IZBOLJŠEVANJEM*

4 tedni

4 tedne

Pigmentni madeži na koži postanejo vidno svetlejši.

8 tednov

8 tednov

Intenzivnost pigmentnih madežev se zmanjša za kar 50 %*.

12 tednov

12 tednov

Pigmentni madeži postanejo manj vidni*,

Enakomerna polt + 60 %,

Sijaj kože + 62 %.

 

* ob redni uporabi; po lastni oceni, 12-tedenska študija s serumom NIVEA Cellular LUMINOUS630®, 34 žensk, 2018.

ikona - zmanjšana intenzivnost

ikona - učinkovitost

*ob redni uporabi; po lastni oceni, 12-tedenska študija s serumom NIVEA Cellular LUMINOUS630, 34 žensk, 2018.

ZNANOST

REVOLUCIONARNA SESTAVINA

LUMINOUS630

LUMINOUS630 je rezultat 10-letnih raziskav. Znanstveniki NIVEA so si zastavili neverjeten izziv, ki so ga sčasoma premagali: rekreacijo encima, ki tvori pigment melanin. Za lažjo predstavo – testirali so več kot 50.000 aktivnih sestavin! Molekula, ki se nahaja pod številko 630, se je izkazala za najuspešnejšo pri uravnavanju nastanka pigmentacij in postala zmagovalka pri zmanjševanju pigmentnih madežev.

DVOJNI UČINEK LUMINOUS630
NA CELIČNI RAVNI

učinkovitost

IZDELKI

RUTINA NIVEA LUMINOUS630 PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

dnevni fluid

SERUM NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Serum združuje revolucionarno sestavino LUMINOUS630® v najvišji koncentraciji z vitaminom E in hialuronsko kislino, ki spodbuja celično aktivnost *. To je naš najbolj učinkovit izdelek za tretma pigmentnih madežev! Temne madeže na koži zmanjšuje na dvojni način: z redno uporabo zmanjšuje pigmentne madeže in preprečuje njihovo ponovitev. Za enakomerno polt in sijočo kožo v 4 tednih! Lahka tekstura seruma se hitro vpije v kožo, je nežna do kože in primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo. Primeren je tudi za nosečnice.

 

* in vitro

DNEVNI FLUID NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Dnevni fluid zaustavlja dodatno temnenje obstoječih pigmentnih madežev in preprečuje njihovo ponovno nastajanje. Ima zaščitni faktor 50, ki ščiti kožo pred soncem in fotostaranjem, bogata formula z inovativno sestavino LUMINOUS630®, vitaminom E in hialuronsko kislino, ki spodbuja celično aktivnost*, pa kožo globinsko vlaži. Za mat učinek, brez kakršnih koli mastnih sledi.

Je nežen do kože in primeren za vse tipe kože, tudi občutljivo. Fluid je primeren tudi za nosečnice.

 

* in vitro

serum

KAKO SE UPORABLJA

DNEVNA RUTINA ZA SIJOČO KOŽO

ZJUTRAJ

Na očiščeno kožo najprej nanesite serum proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular LUMINOUS630®. Nego obraza nadaljujte z dnevnim fluidom NIVEA Cellular LUMINOUS630®.

serum

ZVEČER

Kot prvi korak večerne negovalne rutine, takoj za čiščenjem obraza, serum proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular LUMINOUS630® nežno vmasirajte v kožo obraza.

Izdelke z LUMINOUS630® uporabljajte največ 4-krat na dan.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 JE NAVDUŠIL TUDI LORELLO FLEGO

lorella flego s serumom

Novinarka, modna urednica in televizijska voditeljica Lorella Flego je preizkusila serum in dnevni fluid NIVEA Cellular Luminous630 proti pigmentnim madežem. Vas zanima, kako je bila zadovoljna z rezultati? 

„Po nekaj tednih uporabe sem opazila, da je koža na obrazu veliko bolj sijoča, ten je enakomeren, opazim pa tudi vidno izboljšanje madeža nad ustnico. Neenakomerna tvorba melanina je pri meni povzročala tudi drobne madeže na čelu, ki so nekoliko bolj vidni v poletnih mesecih, najbrž tudi zaradi sonca. Oba NIVEA izdelka, serum in fluid, sta odlična, serum pa me je še posebej prepričal zato, ker je idealen pod pudrom, torej odlična podlaga za makeup.“

 

Instagram - Free social icons   

@lorellaflego

POGOSTA VPRAŠANJA

ZNANSTVENIKI ODGOVARJAJO

[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"8888","Y":"","XMobile":"8888","YMobile":"","HotspotDetail":[]}]
nivea znanstvenice

 

KAJ SO PIGMENTNI MADEŽI?

Pigmentni madeži so posledica neravnovesja pri tvorbi melanina. Melanin je pigment, ki se naravno nahaja v naši koži in je odgovoren za barvo kože vsakega izmed nas. V določenih primerih je tvorba melanina motena, zato se začne neenakomerno nalagati v kožo. Posledica tega so pigmentni madeži oziroma temne lise na koži, ki obrazu dajejo neenakomeren videz.

KAKO NASTANEJO PIGMENTNI MADEŽI?

Čeprav so pigmentni madeži genetsko pogojeni, so za njihov nastanek najpogostejši naslednji vzroki:

 

1. Prvi in najpogostejši vzrok je prekomerna izpostavljenost soncu. Koža, izpostavljena soncu, bo naravno začela tvoriti melanin, ki se včasih v njej neenakomerno porazdeli.

2. Z leti tvorba melanina v koži postane vse bolj nenatančna, kar lahko povzroči pojav temnih madežev na koži.

3. Hormonske spremembe, kot so tiste v nosečnosti ali menopavzi, lahko povzročijo prekomerno tvorbo melanina.

4. Pigmentni madeži se včasih poznajo kot sled na koži po vnetnih procesih, kot so akne.

KAJ JE LUMINOUS630 IN KAKO STE GA ODKRILI?

Znanstveniki NIVEA so navdušeni nad kožo. Z nenehnim raziskovanjem njene biologije želijo zagotoviti, da so izpolnjene vse želje in zahteve naših potrošnikov.

Na ta način smo pristopili tudi k raziskavi pigmentnih madežev in neenakomerni polti: vemo, da so temni madeži na koži posledica neravnovesja pri tvorbi melanina. Zato smo podrobneje raziskali glavni vzrok pigmentnih madežev: encim, ki je odgovoren za nastajanje melanina.

 

Po 10-letni raziskavi nam je uspelo najti revolucionarno sestavino LUMINOUS630®. Najprej smo v laboratoriju poustvarili encim, ki proizvaja melanin in na njemu stestirali kar 50.000 molekul. Na koncu smo ugotovili, da je molekula pod številko 630 najuspešnejša pri vzpostavljanju ravnovesja tvorbe melanina in je s tem postala zmagovalka pri zmanjševanju pigmentnih madežev.

JE LUMINOUS630 VAREN IN UČINKOVIT?

Prioriteta NIVEA znanstvenikov niso le učinkovite, temveč tudi varne inovacije. To velja tudi za LUMINOUS630®, ki je bil po odkritju temeljito preizkušen.

 

Najprej smo preizkusili njegovo združljivost s celicami v laboratoriju, kjer smo dokazali, da ima LUMINOUS630® nežen vpliv na celice kože. Poleg tega je njegova učinkovitost presegla vsa naša pričakovanja.

 

Po zelo temeljitem ocenjevanju varnosti smo sestavino preizkusili tudi na prostovoljcih. Klinične študije so se izkazale za izjemno učinkovite pri tretmaju pigmentnih madežev!

 

Na koncu smo izvedli raziskavo v sodelovanju s potrošniki in dobili odličen odziv na serum proti pigmentnim madežem NIVEA LUMINOUS630®:

 

91 % "Izdelek me je osvobodil pigmentnih madežev."

100 % "Moja koža ga odlično prenaša."

100 % "Ta izdelek želim dodati v svojo vsakodnevno rutino nege obraza."

 

LUMINOUS630® je učinkovita sestavina proti pigmentnim madežem, ki jo lahko uporabljate vsak dan.

KAKO DELUJE LUMINOUS630?

LUMINOUS630® je inovativna sestavina, ki jo je razvila NIVEA - ta patentirana sestavina je bila posebej razvita za varen in učinkovit tretma pigmentnih madežev.

LUMINOUS630® deluje na celični ravni, kjer ima dvojni učinek:

1. Posvetli obstoječe pigmentne madeže
2. Z redno uporabo uravnava tvorbo melanina in preprečuje pojav novih madežev

Po kliničnih študijah seruma iz te linije izdelkov in pregledu kože po štirih, osmih in dvanajstih tednih smo dokazali odlično učinkovitost LUMINOUS630®:

1.     Po 4 tednih so pigmentni madeži vidno svetlejši.
2.     Po 8 tednih se intenzivnost pigmentnih madežev zmanjša za do 50 %.
3.     Neprekinjena uporaba vpliva na nenehne izboljšave kože.