Cellular LUMINOUS

ADIJO, PIGMENTNI MADEŽI. POZDRAVLJENA, SIJOČA KOŽA.

Izdelki Cellular LUMINOUS630 prinašajo revolucijo na področju tretmajev pigmentnih madežev. Za vidne rezultate že v 2 tednih!

ANTI SPOT MASTERCLASS

PRISLUHNITE RESNIČNIM ZGODBAM IN NASVETOM STROKOVNJAKOV

MOČ LUMINOUS630®

Zmanjšajte pigmentne madeže in uživajte v sijoči koži

NIVEA Cellular LUMINOUS630 dokazano odlično deluje na pigmentne madeže, ki jih povzročajo UV-žarki, staranje in hormonske spremembe med nosečnostjo ali menopavzo. Pigmentni madeži, vidni kot temne lise na koži, najpogosteje nastanejo zaradi neenakomerne tvorbe melanina.

prikaz prej potem
UČINKOVITOST

VIDNI REZULTATI ŽE PO 2 TEDNIH, Z NENEHNIM IZBOLJŠEVANJEM*

rezultat
1 MANJ KOT 2 TEDNA
Patentirana sestavina LUMINOUS630® deluje že od prvega dne uporabe.
rezultat
2 2 TEDNA
Prvi vidni rezultati zmanjšanja pigmentnih madežev.
rezultat
3 8 TEDNOV
Vidnost pigmentnih madežev se zmanjša za 50 %.
rezultat
4 12 TEDNOV
Do 71 % manj vidni pigmentni madeži.
ikona - zmanjšana intenzivnost
ikona - učinkovitost

*ob redni uporabi; po lastni oceni, 12-tedenska študija s serumom NIVEA Cellular LUMINOUS630, 34 žensk, 2018.

ZNANOST

REVOLUCIONARNA SESTAVINA

LUMINOUS630

LUMINOUS630 je rezultat 10-letnih raziskav. Znanstveniki NIVEA so si zastavili neverjeten izziv, ki so ga sčasoma premagali: rekreacijo encima, ki tvori pigment melanin. Za lažjo predstavo – testirali so več kot 50.000 aktivnih sestavin! Molekula, ki se nahaja pod številko 630, se je izkazala za najuspešnejšo pri uravnavanju nastanka pigmentacij in postala zmagovalka pri zmanjševanju pigmentnih madežev.

 

DVOJNI UČINEK LUMINOUS630® NA CELIČNI RAVNI

učinkovitost
IZDELKI

RUTINA NIVEA LUMINOUS630 PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

serum

SERUM NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Serum proti pigmentnim madežem št. 1 na svetu** NIVEA Luminous združuje revolucionarno sestavino LUMINOUS630® v najvišji koncentraciji z vitaminom E in hialuronsko kislino, ki spodbuja celično aktivnost*. To je naš najbolj učinkovit izdelek za tretma pigmentnih madežev! Temne madeže na koži zmanjšuje na dvojni način: z redno uporabo zmanjšuje pigmentne madeže in preprečuje njihovo ponovitev. Za enakomerno polt in sijočo kožo v 2 tednih! Lahka tekstura seruma se hitro vpije v kožo, je nežna do kože in primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo. Primeren je tudi za nosečnice.

DNEVNI FLUID NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Dnevni fluid zaustavlja dodatno temnenje obstoječih pigmentnih madežev in preprečuje njihovo ponovno nastajanje. Ima zaščitni faktor 50, ki ščiti kožo pred soncem in fotostaranjem, bogata formula z inovativno sestavino LUMINOUS630®, vitaminom E in hialuronsko kislino, ki spodbuja celično aktivnost*, pa kožo globinsko vlaži. Za mat učinek, brez kakršnih koli mastnih sledi.

 

Je nežen do kože in primeren za vse tipe kože, tudi občutljivo. Fluid je primeren tudi za nosečnice.

SERUM NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ANTI-AGE PROTI STAROSTNIM PEGAM

Odkrijte inovativno nego proti starostnim pegam na zreli koži obraza – serum NIVEA Cellular Luminous Anti-age, ki zmanjšuje starostne pege, ki so nastajale 10 let, z vidnimi rezultati že po 2 tednih.

SERUM NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 PROTI MADEŽEM OD AKEN

Preizkusite trojno delovanje inovativnega seruma NIVEA Cellular Luminous proti madežem od aken, ki že po 2 tednih uporabe zmanjša opaznost madežev. Njegova nežna formula gladi in matira kožo. Za enakomernejšo, čvstejšo in sijočo kožo.

tonirani fluid

TONIRANI FLUID NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Izpopolnite svojo dnevno rutino in v svojo lepotno nego vnesite kanček barve s toniranim fluidom NIVEA Cellular LUMINOUS630. Njegovo inovativno dvojno delovanje poskrbi za:

  1. Nežno prekrivnost, ki v trenutku poenoti ten in prekrije pigmentne madeže. Lahka formula z mikrofinimi inkapsuliranimi pigmenti podari naraven, enakomeren ten in izenači polt.
  2. LUMINOUS630® deluje proti obstoječim pigmentnim madežem in poskrbi za vidno enakomernejšo polt že v štirih tednih. Dodatek zaščitnega faktorja 20 hkrati nudi zaščito pred staranjem kože in nastankom novih pigmentnih madežev, ki so posledica izpostavljenosti soncu.
 
nocna krema

NOČNA KREMA NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Privoščite svojemu obrazu, vratu in dekolteju nov začetek z obnovitveno nočno kremo NIVEA Cellular LUMINOUS630 proti pigmentnim madežem. Medtem ko vi spite, formula s hialuronsko kislino:

  1. aktivira celice*,
  2. regenerira in
  3. okrepi kožo.

Vaša koža je zjutraj sveža in poživljena ter dan za dnem izžareva enakomeren, sijoč videz.

luminous krema

KREMA PROTI PODOČNJAKOM NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Za spočito in sijočo kožo okoli oči uporabite kremo proti podočnjakom NIVEA Cellular LUMINOUS630. Krema za nego kože okrog oči je bila zasnova z namenom odpravljanja temnih kolobarjev na tem področju. Njena inovativna formula z LUMINOUS630®, hialuronsko kislino in poživljajočim kofeinom učinkovito blaži tri glavne vzroke nastanka podočnjakov. Za opazno ublažen videz utrujenih oči, zmanjšano intenzivnost temnih kolobarjev in zdrav sijaj kože pod očmi.
krema za roke

KREMA ZA ROKE LUMINOUS630 ANTISPOT

Za čudovito negovane in gladke roke mladostnega videza izberite kremo za roke NIVEA LUMINOUS630 proti pigmentnim madežem. Ne le, da učinkovito zmanjša videz drobnih linij in gub ter s hialuronsko kislino poskrbi za celodnevno vlaženje vaših rok, obenem zmanjša tudi videz starostnih peg. Zahvaljujoč ZF 15 bo vaša koža zaščitena pred škodljivimi vplivi UV-žarkov, ki med drugim povzročajo fotostaranje. 

KREMA ZA ZAŠČITO OBRAZA NIVEA SUN LUMINOUS630

Odkrijte NIVEA LUMINOUS630 Antispot z zaščitnim faktorjem 50, ki učinkovito zaščiti kožo obraza, vratu in dekolteja pred škodljivimi UVA in UVB žarki. Aktivna sestavina LUMINOUS630® še posebej učinkovito deluje proti pigmentnim madežem, ki nastanejo kot posledica izpostavljenosti soncu. Zahvaljujoč lahki in vlažilni teksturi kreme za sončenje proti pigmentaciji boste lahko brezskrbno uživali v svilnato mehkem občutku kože z manj sončnimi pegami.
sun luminous krema

* in vitro
**
 Nielsen IQ, Market Track, analiza trga serumov za nego obraza proti pigmentnim madežem (kategorija, ki jo je določil naročnik) v 36 državah (ki jih je določil naročnik), vrednost prodaje v EUR, jan. 2022 – dec. 2022.


KAKO SE UPORABLJA

DVOJNA UČINKOVITOST PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM*

jutranja

POPOLNA JUTRANJA RUTINA

Na očiščeno kožo najprej nanesite serum proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular LUMINOUS630. Nego obraza nadaljujte z dnevnim fluidom NIVEA Cellular LUMINOUS630.

serum in nocna krema

ZA DODATEN SIJOČ TEN

Si poleg učinkovite nege proti pigmentnim madežem želite tudi nežno prekrivnost in enakomernejši ten? Namesto dnevnega fluida po nanosu seruma NIVEA Cellular LUMINOUS630 uporabite tonirani fluid NIVEA Cellular LUMINOUS630.

serum in nocna krema

SIJOČA KOŽA TUDI KO SPITE

Temeljito očistite kožo obraza in nanjo najprej nanesite serum proti pigmentnim madežem NIVEA Cellular LUMINOUS630, nato pa kožo pripravite na obnovo ponoči z nočno kremo NIVEA Cellular LUMINOUS630.

Izdelke z LUMINOUS630® uporabljajte največ 4-krat na dan.

*Ob uporabi seruma, dnevne kreme in nočne kreme NIVEA Cellular LUMINOUS630 v primerjavi z uporabo le nočne kreme NIVEA Cellular LUMINOUS630.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 JE NAVDUŠIL TUDI LORELLO FLEGO

lorella flego s serumom

Novinarka, modna urednica in televizijska voditeljica Lorella Flego je preizkusila serum in dnevni fluid NIVEA Cellular LUMINOUS630proti pigmentnim madežem. Vas zanima, kako je bila zadovoljna z rezultati? 

„Po nekaj tednih uporabe sem opazila, da je koža na obrazu veliko bolj sijoča, ten je enakomeren, opazim pa tudi vidno izboljšanje madeža nad ustnico. Neenakomerna tvorba melanina je pri meni povzročala tudi drobne madeže na čelu, ki so nekoliko bolj vidni v poletnih mesecih, najbrž tudi zaradi sonca. Oba NIVEA izdelka, serum in fluid, sta odlična, serum pa me je še posebej prepričal zato, ker je idealen pod pudrom, torej odlična podlaga za makeup.“

 

Instagram - Free social icons   

@lorellaflego

POGOSTA VPRAŠANJA

ZNANSTVENIKI ODGOVARJAJO

nivea znanstvenice

 

KAJ SO PIGMENTNI MADEŽI?

Pigmentni madeži so posledica neravnovesja pri tvorbi melanina. Melanin je pigment, ki se naravno nahaja v naši koži in je odgovoren za barvo kože vsakega izmed nas. V določenih primerih je tvorba melanina motena, zato se začne neenakomerno nalagati v kožo. Posledica tega so pigmentni madeži oziroma temne lise na koži, ki obrazu dajejo neenakomeren videz.

KAKO NASTANEJO PIGMENTNI MADEŽI?

Čeprav so pigmentni madeži genetsko pogojeni, so za njihov nastanek najpogostejši naslednji vzroki:

 

1. Prvi in najpogostejši vzrok je prekomerna izpostavljenost soncu. Koža, izpostavljena soncu, bo naravno začela tvoriti melanin, ki se včasih v njej neenakomerno porazdeli.

2. Z leti tvorba melanina v koži postane vse bolj nenatančna, kar lahko povzroči pojav temnih madežev na koži.

3. Hormonske spremembe, kot so tiste v nosečnosti ali menopavzi, lahko povzročijo prekomerno tvorbo melanina.

4. Pigmentni madeži se včasih poznajo kot sled na koži po vnetnih procesih, kot so akne.

KAJ JE LUMINOUS630® IN KAKO STE GA ODKRILI?

Znanstveniki NIVEA so navdušeni nad kožo. Z nenehnim raziskovanjem njene biologije želijo zagotoviti, da so izpolnjene vse želje in zahteve naših potrošnikov.

Na ta način smo pristopili tudi k raziskavi pigmentnih madežev in neenakomerni polti: vemo, da so temni madeži na koži posledica neravnovesja pri tvorbi melanina. Zato smo podrobneje raziskali glavni vzrok pigmentnih madežev: encim, ki je odgovoren za nastajanje melanina.

 

Po 10-letni raziskavi nam je uspelo najti revolucionarno sestavino LUMINOUS630®. Najprej smo v laboratoriju poustvarili encim, ki proizvaja melanin in na njemu stestirali kar 50.000 molekul. Na koncu smo ugotovili, da je molekula pod številko 630 najuspešnejša pri vzpostavljanju ravnovesja tvorbe melanina in je s tem postala zmagovalka pri zmanjševanju pigmentnih madežev.

JE LUMINOUS630® VAREN IN UČINKOVIT?

Prioriteta NIVEA znanstvenikov niso le učinkovite, temveč tudi varne inovacije. To velja tudi za LUMINOUS630®, ki je bil po odkritju temeljito preizkušen.

 

Najprej smo preizkusili njegovo združljivost s celicami v laboratoriju, kjer smo dokazali, da ima LUMINOUS630® nežen vpliv na celice kože. Poleg tega je njegova učinkovitost presegla vsa naša pričakovanja.

 

Po zelo temeljitem ocenjevanju varnosti smo sestavino preizkusili tudi na prostovoljcih. Klinične študije so se izkazale za izjemno učinkovite pri tretmaju pigmentnih madežev!

 

Na koncu smo izvedli raziskavo v sodelovanju s potrošniki in dobili odličen odziv na serum proti pigmentnim madežem NIVEA LUMINOUS630.

 

91 % "Izdelek me je osvobodil pigmentnih madežev."

100 % "Moja koža ga odlično prenaša."

100 % "Ta izdelek želim dodati v svojo vsakodnevno rutino nege obraza."

 

LUMINOUS630® je učinkovita sestavina proti pigmentnim madežem, ki jo lahko uporabljate vsak dan.

KAKO DELUJE LUMINOUS630®?

LUMINOUS630® je inovativna sestavina, ki jo je razvila NIVEA - ta patentirana sestavina je bila posebej razvita za varen in učinkovit tretma pigmentnih madežev.

LUMINOUS630® deluje na celični ravni, kjer ima dvojni učinek:

1. Posvetli obstoječe pigmentne madeže
2. Z redno uporabo uravnava tvorbo melanina in preprečuje pojav novih madežev

Po kliničnih študijah seruma iz te linije izdelkov in pregledu kože že po 2 tednih uporabe, po 2, 8 in 12 tednih smo dokazali odlično učinkovitost LUMINOUS630®:

1. Znotraj 2 tednov LUMINOUS630® deluje že od prvega dne uporabe.
2. Prvi vidni rezultati zmanjšanja pigmentnih madežev so vidni že po 2 tednih uporabe.
3. Po 8 tednih je vidnost pigmentnih madežev zmanjšana za 50 %.
4. Po 12 tednih so pigmentni madeži do 71 % manj opazni.

 

REZULTATI

RES DELUJE! NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® ZMANJŠUJE PIGMENTNE MADEŽE

Pigmentne madeže na koži naših prostovoljk Eve in Kim je povzročilo UV-sevanje. Serija spodnjih fotografij prikazuje rezultat po vsakodnevni uporabi izdelkov NIVEA Cellular LUMINOUS630 za tretma pigmentnih madežev (na začetku tretmaja, po 4 tednih in po 8 tednih).

prikaz testiranja
prikaz testiranja

To so rezultati vsakodnevne uporabe linije izdelkov NIVEA Cellular Luminous630Fotografije niso retuširane.

Še več nasvetov o negi obraza

Zdaj ko veste, kako nastanejo pigmentni madeži in kako jih zmanjšati, preberite še dodatne nasvete za nego obraza!