Ste pripravljeni?

NIVEA Sun PROTECT & MOISTURE

brezskrbni trenutki na soncu

Izdelki NIVEA Sun Protect & Moisture vam in vaši družini pomagajo še bolje izkoristiti vsak trenutek na soncu. S svojo izboljšano formulo NIVEA SUN Protect & Moisture učinkovito zaščiti kožo ter jo ohranja mehko in voljno. Uživajte v brezskrbnem času na plaži in razvajajte svojo kožo s 24-urno vlago!

Ohranite svojo kožo navlaženo med in po izpostavljenosti soncu

Ali veste, zakaj je pomembno, da je koža na soncu navlažena? Ko je izpostavljena UV-žarkom, koža izgublja vlago, kar ni samo posledica potenja. Zato je NIVEA v linijo izdelkov NIVEA Sun Protect & Moisture vključila več vlažilnih sestavin. Ti izdelki so enako vlažilni kot losjon za telo in ohranjajo kožo navlaženo 24 ur.


Drugačen pogled na sonce


Pogosta vprašanja

ZAKAJ MORAM UPORABITI IZDELEK ZA SONČENJE, KI KOŽO NAVLAŽI IN OBENEM ZAŠČITI?

Ljudje pogosto iščejo izdelek, ki ščiti pred soncem, obenem pa tudi neguje kožo, ki je izpostavljena soncu. Novi izdelki NIVEA Sun Protect & Moisture dajejo koži na soncu vse, kar potrebuje: edinstveno kombinacijo učinkovite, takojšnje UVA- in UVB-zaščite ter 24 ur vlage. S kožo, ki je na otip mehka in voljna, lahko kar najbolje izkoristite vsak trenutek na soncu!

ČE NANESEM NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE NA KOŽO ZJUTRAJ, ALI BOM ZAŠČITENA VES DAN?

Izboljšana formula izdelkov NIVEA Sun Protect & Moisture ohranja kožo navlaženo 24 ur. Vendar pa je priporočljivo nanesti izdelke za sončenje vsaj vsaki dve uri, da ohranimo želeno raven zaščite, zlasti po plavanju in otiranju z brisačo, s katerima se čas zaščite skrajša, saj se lahko sloj zaščitnega izdelka deloma odstrani.

GLEDE NA TO, DA IZDELKI VLAŽIJO KOŽO 24 UR, ALI MORAM PO VRNITVI S PLAŽE ŠE VEDNO UPORABITI LOSJON PO SONČENJU?

Zadrževanje na prostem in uživanje na soncu je za našo kožo obremenjujoče. UV-žarki povzročajo stres in poškodbe v globljih plasteh kože, medtem ko veter in voda lahko vodita do suhe in neprijetno napete kože. Čeprav izdelki NIVEA za zaščito pred soncem že nudijo funkcijo nege kože, je priporočljivo, da spodbudimo proces regeneracije kože z uporabo dodatnega NIVEA losjona za nego po izpostavljenosti soncu. Ti izdelki vsebujejo sestavine, ki kožo navlažijo in pomirijo, da vam nudijo celovito nego kože po vsakem zadrževanju na soncu.

KAKO POGOSTO MORAM NANESTI IZDELKE NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE?

Na splošno je priporočljivo obnoviti nanos zaščitnega izdelka vsaj vsaki dve uri, da ohranimo raven zaščite pred soncem. Redno obnavljanje nanosa čez dan pomaga ohranjati kožo zaščiteno, zlasti po plavanju in otiranju z brisačo, s katerima se čas zaščite skrajša, saj se lahko sloj zaščitnega sredstva deloma odstrani.

Zaščita na vaši koži

Ali veste, da UV-žarki vplivajo na vašo kožo? Znamka NIVEA Sun je v sodelovanju z umetnikom Thomasom Leverittom razkrila nevidno! Odkrijte, kako vas vidi sonce, s pomočjo UV-kamere: oglejte si naše nove poučne videoposnetke.

Poiščite pravo zaščito pred soncem zase!

Izbira pravega izdelka za zaščito pred soncem je pomembna, da lahko uživate samo v najboljših plateh sonca. Vsi izdelki NIVEA Sun Protect & Moisture poleg vlažilnega učinka zagotavljajo napredno zaščito pred UV-žarki in sončnimi opeklinami.