Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Q10PlusC-nega-za-obraz

Lepa koža zjutraj se začne zvečer

Inovativna kombinacija koencima Q10 in čistega vitamina C v NIVEA Q10plusC Energy nočni kremi omogoča kožnim celicam, da sprejmejo do 50 % več kisika medtem ko vi spite. Za gladko, sijočo polt, polno energije.
NIVEA novost

Ni več razlogov za skrivanje

Se skrivate, ker je vaša koža videti utrujena? Ni več razlogov za skrivanje!

Odkrijte prvo kombinacijo koencima Q10 in vitamina C v novi NIVEA Q10plusC Energy liniji za nego kože, ki pomaga koži, da sprejme do 50 % več kisika medtem ko vi spite. Da boste zjutraj videti bolj spočiti in sveži.
Izdelki
NIVEA Q10PlusC Range

Odkrijte NIVEA Q10PlusC Energy linijo

NIVEA inovacija

Spite z vitaminom C

NIVEA je prvič združila dve aktivni sestavini: koencim Q10 in visoko učinkovit čisti vitamin C.

Ta kombinacija, ki je skrita v NIVEA Q10plusC Energy nočni kremi in kremi za okrog oči pomaga koži, da sprejme do 50 odstotkov več kisika in tako pomaga naravnim regenerativnim procesom kože med spanjem. Zjutraj bo vaša polt videti bolj sveža, polna energije in živahna.

NIVEA Q10plusC Energy pomaga koži sprejeti več kisika

Q10plusC Energy nočna krema

MOČ ČISTEGA VITAMINA C

Visoko učinkovit antioksidant - čisti vitamin C okrepi vašo kožo in je njen zaveznik v boju proti prostim radikalom, ki jih povzročajo UV žarki in onesnaženje zraka. Ti so tudi najpogostejši vzroki za prezgodnje staranje kože.

 

MOČ KOENCIMA Q10

Koencim Q10,ki je naravno prisoten v koži, oskrbi vašo kožo z energijo. Podpira celično regeneracijo in kolagensko sintezo, s čimer pomaga, da koža ostane gladka in brez gub.

 

VAŠA ENERGIJSKA RUTINA ZA SIJOČO POLT

Vaša koža ima svoj lastni bioritem in potrebuje 24-urno negovalno rutino z dnevno, nočno in kremo za okrog oči, da bo ostala zaščitena in polna energije ves dan.

DNEVNA KREMA

Vaša koža ves dan potrebuje zaščito pred okoljskimi vplivi in UV žarki. Nova NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema z ZF 15 preprečuje nastanek gub in pomaga utrujeni koži, da je spet videti sveža.

 

NOČNA KREMA

Ponoči koža veliko bolje vpija vlago. Takrat se koža regenerira, napolni z antioksidanti in svežo zalogo energije. Nova NIVEA Q10plusC Energy nočna krema s koencimom Q10 in čistim vitaminom C ima posebno formulo, ki koži ponoči pomaga "zadihati" in učinkovito podpira njene regenerativne procese.

 

KREMA ZA OKROG OČI

Za popolno nego kože potrebujete več kot le dnevno in nočno kremo. Koža okoli vaših oči je namreč še posebej tanka in občutljiva. Nova NIVEA Q10plusC Energy krema za okrog oči kožo oskrbi z dodatno vlago, pomaga preprečiti nastanek drobnih gub in napolni kožo z novo energijo, da se bodo vaše oči zjutraj radoživo svetile. 

*in Vitro testi

NIVEA Q10PlusC Energy linija za nego kože

Energija podnevi & ponoči

Naši nasveti za več energije

Ko ste polni energije, je to videti od znotraj navzven: vaše oči se svetijo, vaša koža je videti bolj sveža in prebujena. S pravimi navadami lahko ohranite ta čudovit videz. Sledite našim nasvetom in pozabite na skrivanje svojega obraza!
Mnenje strokovnjakov

NIVEA strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Že 55 let NIVEA strokovnjaki raziskujejo nego obraza, preučujejo naravne procese v koži in razvijajo inovativne formule, ki jih podpirajo. Za vas smo zbrali odgovore na različna vprašanja v zvezi z anti-age formulami za čudovito in sijočo kožo.

1. Zakaj je NIVEA Q10plusC Energy tako drugačna?
Prosti radikali v našem okolju - kot so UV žarki ali onesnažen zrak - poškodujejo našo kožo in jo predčasno postarajo. Napadajo celične membrane in motijo pravilno delovanje celic. Da bi kožo zaščitili pred prostimi radikali potrebujemo antioksidante. NIVEA Q10plusC Energy združuje dva visoko učinkovita antioksidanta: koži lasten Q10 in vitamin C. Ta enkratna kombinacija nudi boljšo zaščito pred celičnim stresom in prostimi radikali.

2. Kako koencim Q10 deluje na kožo?
Q10 je koencim, ki je naravno prisoten v kožnih celicah in deluje na dva načina: kot oskrbovalec z energijo in antioksidant. Kot nujno potrebna sestavina za proizvodnjo energije v kožnih celicah, Q10 podpira vse ključne procese v celicah, od regeneracije celic do sinteze kolagena. Za povrh Q10 ščiti pred prostimi radikali, ki poškodujejo kožne celice in swo glavni vzrok za prezgodnje staranje kože. Količina koencima Q10 v naši koži pa z leti upada. NIVEA Q10plusC Energy izdelki obnavljajo raven Q10 v koži.

3. Kako vitamin C okrepi pozitivne učinke koencima Q10?
Koencim Q10 je še bolj učinkovit v kombinaciji z vitaminom C. Ta visoko učinkovita kombinacija ščiti kožne celice, podpira regeneracijo kože in poveča prehajanje kisika v kožne celice. Raziskave so pokazale, da prav kombinacija Q10 in vitamina C pospeši metabolizem bolj kot samo Q10. Tako lahko koža ponoči "globoko zadiha".

 
4. Kako vitamin C deluje na našo kožo?
Čisti vitamin C je visoko učinkovit antioksidant, ki ima številne pozitivne učinke na kožo. Poleg tega izboljša strukturo kože tako, da ojača gostoto dermalnih papil (bradavičastih izrastkov). Posledično lahko koža transportira več hranil in kisika v usnjico (dermis) ter tako pomaga preprečiti nastanek gub.

5. Na kakšen način je najbolje uporabljati in shranjevati izdelke, ki vsebujejo vitamin C?
Četudi sama embalaža izdelkov ščiti njihovo formulo pred kisikom in sončno svetlobo, priporočamo, da izdelek zaprete takoj po uporabi, da ima le-ta čim manj stika z zrakom. Poleg tega svetujemo, da preden zaprete embalažo, nastavek obrišete.

6. NIVEA Q10plusC Energy nočna krema pomaga kožnim celicam, da "globoko zadihajo" Zakaj je to pomembno?
Kombinacija koencima Q10 in vitamina C pomaga povečati t.i. "celično respiracijo". Beiersdorfovi strokovnjaki so to dokazali s številnimi raziskavami na kožnih celicah. Ta proces omogoča boljšo dobavo energije v kožne celice, te pa jo potrebujejo zato, da opravljajo nujne metabolične funkcije kot so procesi obnove. Tako koži pomagamo, da se spopade z vidnimi znaki prezgodnjega staranja.

7. Askorbinska kislina, bolj poznana kot vitamin C, je kislina. Ali ne bo poškodovala kože?
Askorbinska kislina je šibka kislina, pH-vrednost formule pa je nevtralna. Zato je formula z vitaminom C, ki jo uporabljamo v naših izdelkih, hkrati visoko učinkovita in prijetna za kožo. Kot vse NIVEA izdelke, smo tudi to formulo temeljito testirali, njeno visoko kompatibilnost s kožo pa dokazali z znanstvenimi raziskavami.

 

nega obraza z NIVEAQ10plusC Energy

8. Zakaj je tako pomembno, da uporabljamo različne izdelke za dnevno in nočno nego ter nego za okoli oči?

Vsak dan v življenju vsake ženske je drugačen in ima svoj ritem. Zato potrebujemo 24-urno nego kože: čez dan potrebuje koža zaščito pred vplivi iz okolja in UV žarki. Nasprotno, ponoči potrebuje aktivne sestavine, ki spodbudijo njene regenerativne procese. Ko gre za kožo okoli oči, pa sta še posebej pomembna intenzivno vlaženje in zaščita v zelo lahko teksturi, saj je na tem predelu koža zelo občutljiva in nagnjena k oblikovanju drobnih gub.

NASVETI

Preberite več o dobrih navadah za gladko, sijočo polt, polno življenja.

Nagrajenci

Nagradna igra je zaključena

Znanih je 50 nagrajencev, ki prejmejo NIVEA Q10plusC Energy nočno kremo. Nagrajencem iskreno čestitamo, vsem ostalim sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in želimo več sreče prihodnjič.