Odkrijte inovacijo

NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE
Zaščita pred soncem, ki preprečuje madeže na tekstilu

ODKRIJTE NIVEA INOVACIJO

Pomagajte svojim oblačilom preživeti poletje

Kreme za sončenje ščitijo vašo kožo, a če ne boste dovolj pozorni, lahko usodno zaznamujejo vaša oblačila. Poleg tega mnogi sploh ne vedo, da so prav rumeni madeži, ki jih za seboj pustijo kreme za sončenje, najhujši sovražniki vaših poletnih oblačil. Čas je, da se to spremeni! Prisluhnite svojim oblačilom in jim pomagajte, da bodo to poletje preživela neomadeževana z NIVEA Protect & Moisture – prvo zaščito pred soncem, ki ščiti kožo pred soncem in oblačila pred rumenimi madeži.
image_gif
NEDOLŽNI GIBI – USODNI MADEŽI!
Vsakokrat, ko si po uporabi kreme za sončenje na obrazu slečete majico, je ta v nevarnosti. Bolj ko ste razigrani, bolj nerodni so vaši gibi! Bolj ozek ko je ovratnik, hujša je nevarnost! Madeži, ki jih puščajo kreme za sončenje so odlični zalezovalci.
NEDOLŽNI GIBI – USODNI MADEŽI!
Življenje na plaži zna biti zapleteno! Kot na primer, ko želite nanesti kremo za sončenje na vsak najmanjši delček svoje kože, pri tem pa se ne želite dotakniti kopalk. Težka naloga, kajne? Ampak zdaj imate zaveznika.
NEDOLŽNI GIBI – USODNI MADEŽI!
Otroci, ki se igrajo s kremo za sončenje = prava nočna mora sredi dneva! A kdo bi jim lahko zameril? Zdaj je pravi čas, da jih naučite, kako zaščitijo svojo kožo in obenem spoštujejo svoja oblačila. Naj se igra prične!

POSKRBITE, DA BODO VAŠA KOŽA IN OBLAČILA VEDNO USTREZNO ZAŠČITENA

Kateri zaščitni faktor potrebujem?

Zaščitni faktor označuje kako učinkovito in kako dolgo krema za sončenje ščiti vašo kožo. Ugotovite, kako poiščete pravega zase.

Miti in resnice o sončenju

Nas okenska stekla ščitijo pred sončnimi žarki? Kaj pa senca? Preverjamo 5 največjih mitov o zaščiti pred soncem.
slovo-od-madežev-sončnih-krem-NIVEA

Poslovite se od madežev sončnih krem na oblačilih!

Zaščita pred soncem, ki ne ščiti le kože, ampak tudi oblačila? Spoznajte, kako deluje nova formula linije NIVEA Sun Protect & Moisture.

zaščita-oblačil-NIVEA

Odkrijte nasvete za nego poletnih oblačil

NIVEA Sun in strokovnjakinja za tkanine, Claudia Born, razlagata najpomembnejše vidike nošenja in zaščite belih poletnih oblačil ter svetujeta, kako jih dobro negovati.