• Vsi
  • Krema
  • Losjon in mleko za telo
  • Olje za telo
  • Učvrstitev in oblikovanje
FILTRIRAJ
Razvrsti

*Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime blagovne znamke v kategoriji nege kože; vrednost maloprodaje v letu 2022.

 

Izdelki za nego telesa: kaj pravzaprav potrebujete?

Ko pomislite na nego telesa, se vam v misli najverjetneje prikradejo losjoni in mleka za telo ter drugi izdelki za vlaženje kože. Toda pojem nege telesa je veliko širši – nanaša se na vse, s čimer negujete svoje telo, od nog do glave. Nega telesa vključuje izdelke za umivanje, deodorante, izdelke za nego obraza in rok ter še veliko več. Prav tu se skriva znanje in strokovna moč, ki ju ima NIVEA: nenehno razvijamo formule z najkakovostnejšimi in najbolj učinkovitimi aktivnimi sestavinami, da lahko ponudimo izdelke, ki prinašajo odlične rezultate v negi, kjerkoli jo potrebujete. Če želite zgladiti gube okrog oči, negovati kožo na rokah ali enostavno obriti svoje noge - NIVEA ima v svojem širokem asortimanu izdelkov za nego telesa rešitev za vsako vašo potrebo. 


Skrb za telo je več kot le uporaba izdelkov za nego

Nega telesa je veliko več kot samo izdelki, ki jih nanesemo na telo. Zdrav način življenja in navade prinašajo dobro počutje, pozitivno pa vplivajo tudi na videz. Za ohranjanje telesa v odlični formi je priporočljivo v vsakodnevno življenje uvesti tri pomembne navade, ki pa se jim moramo dolgoročno zavezati: izogibati se moramo stresu, si privoščiti zadostno količino spanja in jesti uravnoteženo hrano. Če boste te tri navade redno vzdrževali, boste imeli več energije in ohranjali optimalno delovanje telesa.