NOVO! 100 % KOŽI IDENTIČEN Q10

NIVEA Q10 POWER
Podprite naravno anti-age nego svoje kože s koencimom Q10, ki je 100 % identičen kožnemu.

100 % koži identičen Q10

REVOLUCIJA Q10

Vaša koža je edinstvena. Prav zato si zasluži edinstveno nego, ki je prilagojena njenim potrebam. Linija NIVEA Q10 POWER zdaj vsebuje najčistejši koencim Q10 na trgu, ki je 100-odstotno enak tistemu, naravno prisotnemu v vaši koži. Dragocene formule navlažijo in učvrstijo vašo kožo ter vidno zmanjšajo gube v 4 tednih.
Formule vseh izdelkov NIVEA Q10 POWER vsebujejo izboljšano obliko znanega koencima Q10. Več kot 20 let izkušenj s koencimom Q10 nam je omogočilo, da smo to učinkovito sestavino optimizirali in jo uporabili v še naravnejši in višji kakovosti. To je najčistejša kakovost koencima Q10, ki je trenutno dostopna na trgu.
V svojih izdelkih uporabljamo 100 % koži identičen koencim Q10, ki ga pridobivamo s pomočjo fermentacije s kvasovkami. Fermentacija s kvasovkami je edina naravna možnost, da pridobimo najčistejšo in najvišjo kakovost izdelka.

Prednost: Koencim Q10, pridobljen s to metodo, ima povsem enako strukturo kot Q10, ki ga tvori telo, torej je na voljo v aktivni obliki.
Pridobivanje 100 % koži identičnega koencima Q10

1. KORAK:

Q10 ekstrahiramo iz naravnega kvasa.

Pridobivanje 100 % koži identičnega koencima Q10

2. KORAK:

Q10 očistimo in kristaliziramo.

Pridobivanje 100 % koži identičnega koencima Q10

3. KORAK:

Q10 posušimo, dokler ne dobi svoje končne, dragocene oblike: koži identičen koencim Q10.


NEGA PROTI GUBAM Z NAJČISTEJŠIM Q10 NA TRGU

Linija NIVEA Q10 POWER vsebuje koencim Q10, ki je 100 % identičen kožnemu. Dragocena formula zmanjšuje pojav gub in koži povrne elastičnost – zato je linija NIVEA Q10 POWER popoln partner za ženske z zrelo kožo.

Dnevna krema proti gubam Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING

  • Dnevna krema proti gubam Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING koži pomaga preprečevati znake staranja že v 4 tednih, saj zmanjšuje pojav gub in koži povrne elastičnost.
  • S kombinacijo dveh aktivnih sestavin zelo učinkovito deluje proti staranju kože. Za bolj napeto kožo v 2 tednih in zmanjšanje gub v 4 tednih.
  • Formula s 100 % koži identičnim koencimom Q10 zagotavlja 24-urno vlaženje – za voljno kožo in zdrav videz.
 

Nočna krema proti gubam Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING

  • Nočna krema proti gubam Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING zagotavlja učinkovito nočno regeneracijo kože.
  • S kombinacijo dveh aktivnih sestavin zelo učinkovito deluje proti staranju kože. Za bolj napeto kožo v 2 tednih in zmanjšanje gub v 4 tednih.
  • Formula s 100 % koži identičnim koencimom Q10 ponoči podpira naraven proces regeneracije kože in jo oskrbi s potrebno vlago.
     

Nega, prilagojena tipu kože

100 % KOŽI IDENTIČEN Q10 ZA VSE TIPE KOŽE

Poiščite ustrezno nego s koži identičnim Q10 za svoj tip kože!
celotna-linija

Strokovno znanje

100 % KOŽI IDENTIČEN KOENCIM Q10 DELUJE V HARMONIJI S KOŽO

Dr. Lara Terstegen z oddelka za raziskave in razvoj pri podjetju Beiersdorf AG odgovarja na najpomembnejša vprašanja glede novih izdelkov NIVEA Q10 POWER proti gubam.

Koencim Q10 v liniji NIVEA Q10 POWER je zdaj 100 % identičen koži. Kaj to pomeni in kakšen učinek ima koži identična formula na mojo kožo?

Vsi izdelki linije NIVEA Q10 POWER zdaj vsebujejo izboljšan in 100 % koži identičen koencim Q10. To je najčistejša kakovost koencima Q10, ki je dostopna na trgu. Je rezultat naravne fermentacije kvasovk. Tako pridobljen Q10 deluje v harmoniji z našo kožo. Koencim Q10, ki nastane s tem naravnim procesom fermentacije, je namreč 100-odstotno enak tistemu, ki ga tvori koža, in lahko razvije svoj optimalni antioksidativni učinek, s tem pa deluje tudi proti procesom staranja kože.

Ali lahko podrobneje razložite proces fermentacije s kvasovkami? V kolikšni meri se razlikuje od bakterijske fermentacije?

Pri naravni fermentaciji s kvasovkami nastane trans izomer, ki ima enako obliko kot koencim Q10, ki ga tvori telo. Ta proces fermentacije nudi edinstveno naravno možnost, da pridobimo Q10 čiste, visoke kakovosti. To je trenutno najboljši koencim Q10, ki je na voljo na trgu.

Zakaj so novi izdelki NIVEA Q10 POWER tako posebni?

Gre za kvalitativno zelo kakovostno nego, ki je posebej prilagojena potrebam zrele kože. Nove formule vsebujejo 100 % koži identičen koencim Q10, ki je pridobljen s posebno fermentacijo s kvasovkami in je identičen koencimu Q10, ki je naravno prisoten v koži. Učinkovitost novih formul je bila preizkušena in vitro. Rezultati so pokazali, da imajo anti-age in zaščitni antioksidativni učinek, obenem pa kožo oskrbijo s potrebnimi hranilnimi snovmi. 

Zakaj formula s koencimom Q10 in arganovim oljem deluje tako optimalno? Kako ščiti pred staranjem kože?

Q10 je zanesljiva, učinkovita sestavina proti staranju kože, saj je ta koencim pomemben sestavni del energijskega metabolizma v kožnih celicah. Nova formula z arganovim oljem poskrbi tudi za boljšo navlažitev kože: okrepi bariero kože, da koža postane voljna in zdravega videza. S skupnim delovanjem obeh aktivnih sestavin formula učinkuje proti znakom staranja kože.
Pogovor z dr. Laro Terstegen, oddelek za raziskave in razvoj, Beiersdorf AG.

DODATNI NASVETI ZA LEPO KOŽO

Zavedamo se, da naravnih procesov staranja kože ne moremo zaustaviti, lahko pa jih upočasnimo. Preberite, kako vam pri tem lahko pomagajo izdelki, ki vsebujejo koencim Q10 in ponudite svoji koži dodatno nego z negovalnimi maskami. Poskrbite, da se boste v svoji koži počutili dobro!

Koencim Q10 v kozmetiki – že več kot 20 let

Beiersdorfovi znanstveniki so bili med prvimi, ki so raziskovali učinke Q10 na kožo, in ga na področju izdelkov za nego kože uporabljajo že od leta 1998.

Razvajajte svojo kožo z izbrano masko za obraz

Katera maska za obraz je prava za vašo kožo? Od razstrupljevalne do anti-age maske, izberite tisto, ki ustreza potrebam vaše kože.