Kako se Nivea dotika planeta

DOTIK NAS DELA ČLOVEŠKE

Čutilo za tip nam pomaga, da se razvijamo kot ljudje, in opredeljuje, kdo smo. Koža, največji organ človeškega telesa, je glavni posrednik dotika in nam omogoča, da se povežemo eden z drugim in s svetom okrog sebe.


POSKRBIMO, DA NAŠ SVET ZAČUTI POZITIVNO MOČ ČLOVEŠKEGA DOTIKA!

Pri znamki NIVEA verjamemo v pozitivno moč človeškega dotika. Prizadevamo si razvijati izdelke za nego kože, zaradi katerih se v svoji koži dobro počutite, zato se povežete z drugimi in uživate življenje. Kožo razumemo na celovit način in preučujemo, kako nas povezuje z okoljem. In kako nanjo vplivajo naša prehrana in čustva. Naša filozofija je, da razvijamo negovalne izdelke, ki izboljšajo naravne funkcije kože in tako omogočajo, da ima prav vsak lahko zdravo, lepo kožo.

Poleg tega smo zavezani pozitivnemu vplivanju na svet. Postavili smo si ambiciozne načrte glede trajnosti. Naši oddelki za raziskave nenehno izpopolnjujejo formule, da nudijo kar najboljšo nego kože, obenem pa zmanjšujejo naš vpliv na okolje. V iskanju novih načinov, kako se pozitivno dotakniti našega planeta, tesno sodelujemo z okoljevarstvenimi pobudami in drugimi partnerji. Razvoj nege kože, ki je tako nežna do Zemlje kot do naše kože, je izziv, s katerim se je NIVEA pripravljena spopasti pri vsem, kar počne.


TRIJE STEBRI TRAJNOSTI PRI ZNAMKI NIVEA

Ta spletna stran je zasnovana, da bi nam vsem pomagala zaščititi naš planet, zato nudi obilo informacij o vseh vidikih varne, nežne in učinkovite nege kože in zaščite okolja:

KOŽA JE NA PRVEM MESTU

Izkoristite najboljše strokovno znanje o negi kože, ki ga nudi NIVEA, in odkrijte več o naši zavezi ocenam varnosti za kožo, pobudah za zdravo in okolju prijaznejšo nego kože ter o sestavinah NIVEA.

SVET JE NAŠA KOŽA

Odkrijte, na kako različne načine želi znamka NIVEA izboljšati trajnost v vseh svojih dejavnostih – od nabave surovin do proizvodnje, embalaže in recikliranja.

POŠTENOST IN PREGLEDNOST

Preberite več o tem, kako NIVEA živi svoje vrednote – od kodeksa ravnanja do zavez, skupnih projektov in drugih pobud.