One Skin. One Planet. One Care.

NAŠE ZAVEZE ZA NEGO, KI PRESEGA KOŽO

Kot vodilna znamka za nego kože z več kot stoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem se zavedamo okoljskih izzivov, s katerimi se soočamo. Cilj znamke NIVEA je bil vedno poskrbeti, da bi bila vaša koža lepa in zdrava. Vemo pa tudi, da je koža lahko zdrava samo v zdravem okolju. 
S spremembo svojih izdelkov, zmanjšanjem njihovega odtisa CO2 in preoblikovanjem načina našega poslovanja vam želimo pomagati skrbeti za vašo kožo in obenem za naš modri planet. 
Predstavljamo vam, kaj smo že storili, da bi postali bolj trajnostni, in kako si prizadevamo, da bi v prihodnosti zagotavljali nego, ki presega kožo. 

 

ODKRIJTE VEČ

philosophy

Naša filozofija trajnostnih ciljev

Kot vodilna znamka za nego kože si NIVEA prizadeva prispevati svoj delež k reševanju okoljskih izzivov. Spoznajte naše trajnostne cilje.

climate neutrality

Naša vizija: podnebna nevtralnost

NIVEA želi zmanjšati svoje emisije CO2 in do leta 2030 doseči splošni cilj – podnebno nevtralno dejavnost. Izvedite več o naših prizadevanjih.

responsible sourcing

Odgovorno pridobivanje virov

NIVEA si je zastavila cilj, da prepreči negativne učinke na okolje in okoljsko škodo zaradi naše uporabe naravnih virov. Izvedite več o naših prizadevanjih.

trajnostna proizvodnja

PROIZVODNJA TRAJNOSTNE NEGE KOŽE

Preberite več o ekološko prijaznih lepotnih izdelkih znamke NIVEA in o tem, kako skrbimo, da bi bila naša proizvodnja čim bolj trajnostna.

spostljiv odnos do zivali

SPOŠTLJIV ODNOS DO ŽIVALI

Odkrijte, kako NIVEA spoštuje živali, in preberite o tem, kako se borimo proti mučenju živali in testiranju na živalih.


nivea logo
ingredients

NAŠE SESTAVINE IN FORMULE:

KAKO RAZVIJAMO TRAJNOSTNO NEGO KOŽE

Koža je v središču vsega, kar počnemo. Ker nas povezuje neposredno z okoljem, želimo zagotoviti, da formule naših izdelkov ščitijo in ohranjajo naravno lepoto vaše kože in našega planeta. 

Pokazali vam bomo, kako razvijamo trajnostno nego kože z izločanjem sestavin, ki so potencialno škodljive za okolje, in vključevanjem okolju prijaznih in biorazgradljivih alternativ surovin.

 

PREBERITE VEČ

Organske sestavine naravnega izvora

Veliko je razlogov, da ljudje izberejo določene izdelke za nego kože. Ne glede na razlog in potrebe vaše kože – za vas imamo pravi izdelek.

Trajnostno palmovo olje

Odkrijte, kako NIVEA spodbuja trajnostno pridobivanje palmovega olja, ker želi poskrbeti, da to ne škoduje okolju.

Varnost za kožo in transparentnost

Odkrijte, katere sestavine uporabljamo, da zagotavljamo varnost kože in prijaznost do okolja pri uporabi naših izdelkov za nego kože.

Biorazgradljiva nega kože

Preberite več o biorazgradljivosti in odkrijte, kako lahko izdelki za nego kože, izdelani iz biorazgradljivih materialov, zmanjšajo onesnaženje in ščitijo okolje.

Veganska nega kože

Preberite več o veganskih negovalnih izdelkih NIVEA in odkrijte, zakaj je veganska kozmetika lahko boljša za vašo kožo in okolje.

Za nego kože brez mikroplastike

Odkrijte, kaj so mikrokroglice in mikroplastika, spoznajte razliko med primarno in sekundarno mikroplastiko ter preberite, kako se jima NIVEA skuša izogniti, kjer koli je to mogoče.


nivea logo
sky

NAŠI DOSEŽKI NA PODROČJU TRAJNOSTNE EMBALAŽE 

Prizadevamo si za odgovorno uporabo plastike v embalaži naših izdelkov, pri čemer nas vodijo načela krožnega gospodarstva. Naš pristop je enostaven: zmanjšujemo količino plastike, kjer koli je to mogoče, plastiko recikliramo, kolikor je mogoče, jo nadomestimo, kjer je smiselno, in spodbujamo naše potrošnike, da embalažo ponovno uporabijo.

Odkrijte, kako nam naši dosežki in cilji na področju trajnostne embalaže z uporabo reciklirane plastike ali materialov brez plastike pomagajo preprečevati onesnaženje, zmanjšati naše emisije CO2 in tako prispevati k boju proti podnebnim spremembam. 

 

ODKRIJTE VEČ

Zaveze glede plastike

Odkrijte, kako se NIVEA zavzema za odgovorno uporabo plastike, tako da zmanjšuje količino plastičnih materialov in uvaja reciklabilno embalažo izdelkov za nego kože.

TRAJNOSTNA PAPIRNA EMBALAŽA

Papir in karton morata biti pridobljena trajnostno. NIVEA si prizadeva, da bi pri proizvodnji embalaže prešla na 100-odstotno recikliran papir in karton ali materiale s certifikatom FSC.


Želimo biti 100-odstotno transparentni in odgovoriti na vsa vaša vprašanja o trajnosti pri znamki NIVEA. Če na tej spletni strani niste našli vseh odgovorov, ki ste jih iskali, ali želite podrobnejše informacije, nam pišite in z veseljem vam bomo odgovorili.