Popolno britje

GELI ZA BRITJE NIVEA MEN

Zmehčajte svoje dlake z geli za britje NIVEA MEN. Ti na koži ustvarijo zaščitni sloj, britvica pa gladko drsi. Udobno britje brez draženja kože in odrgnin? Imamo, kar potrebujete. 
 

Pravilno britje se začne z ustrezno pripravo

Če kože ne pripravite pravilno na britje, se pogosto konča z urezninami, draženjem, vraslimi dlakami in ščetinastim videzom. Glede na to, da si povprečen moški brado v svojem življenju obrije približno 20.000-krat, je koristno, da se naučite to storiti pravilno.

NIVEA MEN gel za udobno in temeljito britje

Pena, krema ali gel za britje? Od vašega osebnega okusa je odvisno, kaj boste izbrali. Gel za britje NIVEA MEN Deep za moške vsebuje Inovativno formulo z aktivnim ogljem, ki med uporabo spremeni barvo iz črne v belo in deluje antibakterijsko. Sedaj lahko tudi 3-dnevno brado obrijete povsem brez draženja kože - formula gela za britje NIVEA MEN Sensitive 3-Day Beard je bila ustvarjena v sodelovanju s strokovnjaki za britje in je obogatena s kamilico, ki poskrbi za nežno in učinkovito britje. Za zaščiteno in negovano kožo telesa pa poskrbi NIVEA MEN Body shaving gel za moško britje telesa.

Kako pravilno obrijete brado?

Za temeljito britje z eno roko povlecite del kože, da jo napnete, in z enim natančnim gibom v smeri rasti dlak povlecite rezilo po tem delu. Vaši gibi naj ne bodo kratki in hitri, prav tako pa ne potegnite večkrat po istem delu, saj boste tako samo še bolj razdražili kožo. Če koža ni dovolj temeljito obrita, na tisti predel ponovno nanesite gel in ga še enkrat obrijte – če je res potrebno, lahko tokrat potegnete v nasprotni smeri rasti dlak.