Krema, ki navduši z WOW učinkom!

NOVO: Krema NIVEA Care

ŽELITE KREMO, KI NUDI BOGATO NEGO, A NI MASTNA?

NOVA KREMA NIVEA CARE: 100 % BOGATE NEGE IN 0 % MASTNEGA OBČUTKA

REVOLUCIJA V NEGI KOŽE

Ženske po vsem svetu želijo kremo, ki bi intenzivno nahranila njihovo kožo IN ne bi bila mastna. Krema NIVEA Care kot prva omogoča prav to. Napredna formula nudi globinsko hranilno nego za obraz in telo, ne da bi pustila mastne sledi, in tako poskrbi za popolnoma nov občutek na koži. WOW!

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

WOW učinek kreme NIVEA Care temelji na povsem novi tehnologiji formule: vodni disperziji voska. Lahki voski na vodni osnovi se takoj ob nanosu stopijo in vpijejo v kožo. Tako zagotavljajo bogato, dolgotrajno hranilno nego, obenem pa se takoj vpijejo in ne puščajo mastnega občutka.

POPOLNA NEGA ZA OBRAZ IN TELO

Nova krema NIVEA Care se zlahka razmaže in hitro vpije v kožo. Zato je popolna krema za obraz in telo. Tudi vas bo navdušila s svojim WOW učinkom!

Intenzivna nega brez mastnega občutka

OZADJE REVOLUCIJE V NEGI KOŽE

Odkrijte več o razvoju formule kreme NIVEA Care in o tem, kako zagotavlja globinsko hranilno nego, ne da bi na koži pustila masten občutek.

Nastanek kreme NIVEA Care

Intenzivna nega brez mastnega občutka? Zares? Pokukajte našim raziskovalcem preko ramen in odkrijte, kako je nastala naša revolucionarna krema NIVEA Care.

Nastanek kreme NIVEA Care

Intenzivna nega brez mastnega občutka? Zares? Pokukajte našim raziskovalcem preko ramen in odkrijte, kako je nastala naša revolucionarna krema NIVEA Care.


Intervju z dr. Christiane Meyer

5 VPRAŠANJ ZA DR. CHRISTIANE MEYER

VODJA RAZVOJA IZDELKOV UNIVERZALNIH KREM IN IZDELKOV NIVEA BODY
Krema NIVEA CARE zagotavlja bogato in dolgotrajno hranilno nego, ne da bi na koži pustila masten občutek. Dr. Christiane Meyer razlaga, kako deluje nova formula.

Kaj je sprožilo razvoj kreme NIVEA CARE?
Obsežne študije so pokazale, da mnoge ženske iščejo vrhunsko nego v preprosti negovalni rešitvi, ki zagotavlja globinsko hranilno nego brez kakršnega koli mastnega občutka. S kremo NIVEA Care so Beiersdorfovi raziskovalci odkrili povsem nov način za izpolnitev obeh potreb: kremo, ki nudi intenzivno in dolgotrajno hranilno nego, za seboj pa ne pušča mastnih sledov. Gre torej za izdelek, posebej zasnovan za sodobno žensko.

V čem se razlikujejo nova krema NIVEA Care, klasična krema NIVEA Creme in krema NIVEA Soft? Katera je najbolj primerna za posamezne tipe kože?
Legendarna formula kreme NIVEA Creme zagotavlja zaščitno nego, saj ustvari nežen film, ki ščiti kožo. Vlažilna krema je primerna za vse tipe kože, za otroke in odrasle in za vse letne čase. NIVEA Soft nasprotno nudi svežo nego, ki na koži pusti lahkoten občutek. Sveža vlažilna formula kreme NIVEA Soft je zato primerna zlasti za mlade ženske, saj izpolnjuje vse potrebe njihove kože. Toda z leti ženska koža potrebuje več nege in vlage, da ostane mehka na otip. NIVEA Care zagotavlja točno to, kar potrebuje koža modernih žensk: bogato hranilno nego brez mastnih sledov v eni kremi, ki daje neverjetno prijeten občutek na koži.

Ali krema NIVEA CARE vsebuje konzervanse?
NIVEA Care vsebuje konzervanse (parabene), ki preprečujejo razvoj mikroorganizmov. Če ne bi imeli konzervansov, številni izdelki po prvi uporabi ne bi bili več dolgo uporabni. Zelo hitro bi se pokvarili. Za to so krivi mikroorganizmi, kot so bakterije in glive: ko pridejo v stik s kožo, se prenesejo v izdelek; v kozmetičnih izdelkih, ki vsebujejo vodo, se zelo hitro razmnožijo. Parabeni in drugi konzervansi preprečujejo, da bi se kozmetični izdelki pokvarili, ker zavirajo rast mikrobov. Tako je mogoče zagotoviti varnost in kakovost izdelkov za nego kože.

Ali je krema NIVEA CARE primerna za vse tipe kože?
Da, NIVEA CARE se lahko uporablja na katerem koli tipu kože. Razvili smo jo, da bi zagotovili izjemno hranilno nego za vse tipe kože. Preizkušena je bila na stotinah potrošnic v okviru obsežnih testov uporabe. Te teste smo izvedli v različnih regijah širom sveta, da bi dokazali, da krema lahko zagotavlja optimalno hranilno nego tudi v različnih podnebnih pogojih.

Ali NIVEA CARE vsebuje zaščitni faktor?
Krema NIVEA Care je popoln izdelek za ženske, ki iščejo enostavno, a učinkovito rešitev za nego kože. Izdelek se osredotoča izključno na nego kože na obrazu in telesu ter zagotavlja bogato, dolgotrajno hranilno nego kože. Zato NIVEA Care ne vsebuje nobenih kemičnih filtrov. Ker se formula izjemno hitro vpije, je lahko idealna podlaga za nanos izdelka za zaščito pred soncem.