NIVEA mleko za telo

Podarite svoji koži popolno nego

STE PRIPRAVLJENI NA 48 UR NAVLAŽENO IN GLADKO KOŽO?

DA! Z NOVIM SERUMOM ZA INTENZIVNO VLAŽENJE

Je lahko NIVEA mleko še boljše? Da! Pripravite se na intenzivno vlažilno nego! Nova, izboljšanja formula s serumom za intenzivno vlaženje in 2-kratno količino mandljevega olja bo naredila vašo kožo vidno bolj gladko, ves dan, vsak dan! Vaša koža bo napolnjena z vlago in gladka do 48 ur.

Domači piling za telo - odlična priprava za nanos mleka za telo

Po uporabi domačega pilinga za telo bo vaša koža gladka in pripravljena na nanos bogatega mleka za telo.

Naučite se, kako najbolje negovati svojo kožo

Mleko ali losjon za telo?

Razlika med losjonom ali mlekom za telo je v razmerju med vodo in olji: medtem, ko ima mleko za telo zelo visok delež maščob, losjon za telo vsebuje veliko vode, s čimer telesu zagotovi veliko vlage. Mleko za telo je v osnovi bogatejše, zato je primernejše za bolj suho kožo.

Ne pozabite na skrite predele

Komolci, kolena in spodnji del nog so področja, ki so še posebej dovzetna za izsušitev. Razlog za to je, da ima koža na teh področjih zelo malo lojnic in zelo malo podkožnega tkiva. Koža tam zato potrebuje več nege, še posebej pozimi, ko lojnice proizvajajo manj loja.

Kdaj je pravi čas za vlažilno nego telesa?

Da bi preprečili suho kožo, oziroma še bolje, da bi preprečili njen nastanek, uporabljajte negovalni losjon za telo ali mleko za telo vsak dan – najbolje takoj po tuširanju ali kopanju. Res je, da vam to vzame nekaj časa, ampak je vredno, saj vam bo vaša koža hvaležna.


Vstopite v svet NIVEA nege telesa

Vsakodnevno tuširanje ali kopanje, mraz, vročina in suh zrak zaradi ogrevanja lahko našo kožo oropajo vlage. Rezultat je suha koža. Najboljša rešitev za to je reden nanos negovalnega losjona za telo ali mleka za telo. Poiščite pravo NIVEA nego za telo za svoje potrebe!