NIVEA Urban Skin Detox

Čiščenje obraza, ki ne zaostaja za vašim hitrim življenjskim slogom!

Nasveti za mestna dekleta

NIVEA Urban Skin Detox vam pomaga uživati v vsakem trenutku


Čistilna glina Urban Skin Detox 3-v-1

GLOBINSKO ČIŠČENJE, KI RAZSTRUPI VAŠO KOŽO

IZKUSITE GLOBINSKO ČIŠČENJE KOŽE!

Čistilna glina NIVEA URBAN SKIN Detox 3-v-1 deluje kot čistilni gel, piling in maska za obraz v enem. Formula, ki je bila razvita posebej za potrebe kože, izpostavljene življenju v mestu, vsebuje izvleček črnega riža in zelenega čaja ter naravno glino. Pozabite na težave, ki jih vaši kožo povzročajo prah, umazanija in onesnaženje, ter uživajte v mestu!

Črni riž

V Aziji cenjena sestavina z razstrupljevalnimi lastnostmi je bila v preteklosti rezervirana le za kraljevo družino.

Naravna glina

Vpije drobne delce prahu, ki se nabirajo v porah, in zmanjšuje prisotnost bakterij, ki povzročajo mozolje.

Zeleni čaj

Učinkovita kombinacija črnega riža in zelenega čaja ima močan čistilni in razstrupljevalni učinek.


Navodilo za uporabo

Čistilni gel, piling ali maska


Čistilne maske Urban Skin Detox

ZA SVEŽ VIDEZ URBANE KOŽE

Čistilna glina NIVEA Urban Skin Detox 3-v-1

Čistilna glina NIVEA Urban Skin Detox 3-v-1 je popolna rešitev hiter urbani tempo. Hkrati namreč deluje kot čistilni gel, piling in maska za obraz! Glina, bogata z minerali, pomaga vsrkati onesnaževalce iz kože in jo naredi čistejšo, polt pa bolj enakomerno.

Čistilna maska NIVEA URBAN SKIN Detox Peel-Off

Čistilna maska NIVEA URBAN SKIN Detox Peel-Off nežno odstrani odmrle kožne celice in odvečen sebum ter zmanjša in prepreči neželeni sijaj, obenem pa nežno odstrani onesnaževalce in odmrle kožne celice, odmaši pore in kožo naredi lepo ter gladko.

Maska NIVEA URBAN SKIN Detox Peel-Off Mattify

Maska NIVEA URBAN SKIN Detox Peel-Off Mattify nežno odstrani odmrle delce kože, nečistoče in odvečni sebum, ki povzroča masten lesk. Ko se maska posuši, jo zlahka povlečete z obraza za čudovito doživetje, ki razkrije popolno očiščen obraz ter matiran in gladek videz.

UŽIVAJTE V MESTU, ZAŠČITITE KOŽO

Edinstvena mešanica sestavin NIVEA Urban Skin Detox linije za nego obraza je bila zasnovana posebej za boj proti škodljivim učinkom urbanega življenja na vašo kožo. NIVEA Urban Skin dnevna krema zaščiti in navlaži kožo, medtem ko NIVEA Urban Skin Detox nočna krema pomaga pri obnavljanju kože ponoči. Micelarna voda NIVEA Urban Skin Detox učinkovito odstranjuje ličila, nečistoče in sebum. 1-minutne maske za obraz Urban Skin Detoxpa hitro razstrupljajo, vlažijo in čistijo vašo kožo.


DODATNI NASVETI ZA LEPO KOŽO V MESTU

MALI TRIKI URBANEGA ŽIVLJENJA

Od urejanja malih podrobnosti v stanovanju, preko rekreacije na prostem do shranjevanja vseh stvari, ki jih preprosto potrebujete za popolno življenje v mestu.

ZDRAVI PRIGRIZKI ZA VSAKDANJO NAGLICO

Hiter mestni življenjski slog ne dopušča veliko časa. Odkritje nekaj idej za zdrave prigrizke, ki si jih lahko brez slabe vesti privoščite med hitenjem po opravkih.