Uporaba laka za lase


NASVETI ZA OBLIKOVANJE LAS Z LAKOM IN PENO ZA LASE

Potrebujete rešitev za dan, ko vam lasje niso v ponos? Želite ukrotiti štrleče lase ali pa le utrditi speto frizuro? V vsakem primeru obstajajo izdelki, ki vam pri tem lahko pomagajo. Razložili vam bomo tudi, kako uporabljati lak in peno za lase.

Uporaba – kako uporabljati lak za lase in druge izdelke za oblikovanje

Izdelki za lase so tako raznoliki, kot so številčni, toda najboljše rezultate lahko dosežete samo, če veste, kako uporabiti pravega za svoje lase.

Najboljši izdelki za oblikovanje las znamke NIVEA za različne pričeske

Lak za lase je odličen izdelek za lase vseh dolžin. Je eden najboljših izdelkov za visoko spete pričeske, kot so vozli na vrhu glave. Ker je lahek, je idealen za daljše lase.

Pri krajših pričeskah so zelo uporabni izdelki, kot je gel za lase, ki jih vdelate z rokami, da ustvarite zabavne, koničaste videze.

Na naravno skodrane lase enakomerno nanesite peno za oblikovanje od korenin do konic. Nato jih posušite z difuzorjem in rezultat bodo zdravi, sijoči kodri.

Kako pravilno nanesti lak za lase

Lak držite približno 30 cm stran od las in ga enakomerno razpršite okrog cele glave. Če pršite preblizu korenin ali nanesete veliko izdelka na določeno mesto, lahko lasje postanejo lepljivi.

Obvladovanje uporabe laka za lase

Odkrijte, za kaj je posamezen izdelek NIVEA za oblikovanje najboljši in kako uporabljati lak za lase in hkrati zaščititi lase.

Kako rešiti dan, ko vam lasje niso v ponos

Ukrotite štrleče lase:

Če imate tanke lase ali pramene, ki se radi zlepijo, popršite krtačo z malo NIVEA Volume Care laka za lase in počešite problematična območja. Tako preprečite videz mokrih las, do katerega lahko pride, če lak nanesete na lase neposredno ob koreninah.

Poživitev las brez volumna:

V dneh, ko so vaši lasje kot prilepljeni na lasišče in povsem brez volumna, poskusite ta hiter in enostaven trik.

Obrnite vrhnji sloj las in pod njimi razpršite NIVEA Volume Care lak za lase. Natupirajte ta pramen z glavnikom, nato ga utrdite z lakom za lase. Vrhnji sloj las obrnite nazaj za videz naravnega volumna.

5 stvari, ki se jih morate zavedati pri uporabi laka za lase

  1. Laki za lase imajo različne stopnje utrjevanja.
  2. Zamašena šoba spreja lahko poslabša enakomernost nanosa.
  3. Manj je včasih več – želite sijaj in ne težkih kodrov.
  4. Bodite pazljivi – lak za lase v kombinaciji z aparatom za ravnanje lahko izsuši lase.
  5. Najboljše rezultate dosežete, če dozo med pršenjem stalno premikate.
 
Kateri izdelek za oblikovanje naj uporabim?

Lak za lase

Lak za lase se lahko uporablja za najrazličnejše tipe pričesk – ne glede na to, ali želite le ukrotiti štrleče lase ali pa ustvariti vpadljivo pričesko. Z NIVEA Volume Care lakom za lase imate popoln izdelek za volumen in 24-urno obstojnost, ki ne izsuši las.
Kateri izdelek za oblikovanje naj uporabim?

Pena za oblikovanje las

Pena za lase, kot je NIVEA Volume Care pena za oblikovanje, združuje zaščito pred toploto in oblikovanje las v enem izdelku. Za razliko od gelov lahko peno nanesemo na lase, ko so še mokri. Uporabimo jo lahko tudi od korenin do konic las, da dosežemo celovit sijaj in nego.
Kateri izdelek za oblikovanje naj uporabim?

Gel

Geli za lase, kot je NIVEA Ultra Strong gel, so namenjeni oblikovanju posameznih pramenov las in ustvarjanju edinstvenih pričesk, ki so obstojne.
Kateri izdelek za oblikovanje naj uporabim?

Kremni gel

NIVEA kremni gel je izdelek za učvrstitev pričeske, ki vam omogoča, da se poigrate s svojim videzom. Je odličen za oblikovanje kratkih in srednje dolgih las, saj jih ne izsuši. Ker je prožen in ni lepljiv, poskrbi za naraven videz in dolgotrajno obstojnost.