POPOLNA FRIZURA Z NIVEA SPREJI ZA OBLIKOVANJE LAS

Blogerka Katja Grudnik razkriva, kako ustvariti popoln volumen in čudovite kodre.

SPOZNAJTE REVOLUCIJO V OBLIKOVANJU LAS!

Inovativni NIVEA spreji za oblikovanje las bodo poenostavili vašo vsakdanjo rutino ustvarjanja popolne frizure. Formula brez alkohola*, ki vsebuje lahko suho olje in EUCERIT®, vam omogoči podaljšan čas sušenja in s tem olajša ustvarjanje pričeske. Ker las ne zlepi, lahko sprej kadar koli preprosto izčešete in spremenite svoj videz.

*Ne vsebuje etilnega alkohola.


KATJA GRUDNIK RAZKRIVA, KAKO DO POPOLNE FRIZURE

Katja Grudnik, šestindvajsetletna lepotna in modna blogerka, učiteljica zumbe in ljubiteljica dobre hrane razkriva, kako s pomočjo NIVEA sprejev za oblikovanje las doseže polnost frizure in kako si ustvari popolne kodre.

Katja s pomočjo NIVEA sprejev za oblikovanje las ustvari frizuro trendovsko naravnega videza.

Lepotni triki Katje Grudnik

Katjin lepotni zaščitni znak so vsekakor njeni zdravi dolgi lasje, ki ji segajo do pasu. Zaslugo za tako lepe lase pripisuje predvsem dobrim genom in dejstvu, da ohranja svojo naravno barvo las, ki se lesketa v rahlo rdečem odtenku. "Vsaj dokler ne osivim, naj bo tako," se pošali Katja Grudnik. Najraje ima lepo padajoče kodre. Kako jih ustvari? Preverite!

Trik 1: Katjin nasvet za čudovite in dolgo obstojne kodre

1. "Moj najljubši pomočnik pri ustvarjanju frizure je figaro," razkriva Katja Grudnik. Najprej lase umije in jih posuši, nato s figarom v 10 minutah oblikuje kodre od sredine dolžine las do konic. Lase vedno kodra navzven, torej stran od obraza.

2. Ko so kodri nared, uporabi NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov z lahkim suhim oljem in EUCERITOM®, ki omogoča daljši čas sušenja in olajša ustvarjanje čudovitih kodrov. "Sprej popršim po celotni dolžini kodrov, tako ostanejo obstojni do naslednjega pranja."

3. Nato kodre razčeše zgolj s prsti. "Z glavnikom ali krtačo bi kodre uničila. Če grem skozi kodre s prsti, pa so videti hkrati urejeni in naravno valoviti."

4. Naslednji dan kodre po potrebi malo popravi in znova uporabi sprej NIVEA za ustvarjanje kodrov. 

 

"Ker sprej las ne zlepi, grem s prsti brez težav znova skozi lase, da dosežem naraven učinek," razkriva Katja Grudnik.

Ne glede na frizuro Katja po umivanju in sušenju z NIVEA vselej nagne glavo navzdol in lase poprši z NIVEA sprejem za ustvarjanje volumna.

Trik 2: Katjin nasvet za ustvarjanje volumna

Katja Grudnik obožuje tudi volumen las. Njen trik?

1. "Ne glede na to, ali lase zlikam, oblikujem kodre ali jih pustim v njihovi naravni obliki, glavo po umivanju in sušenju nagnem navzdol in po laseh popršim NIVEA sprej za ustvarjanje volumna," razloži Katja Grudnik.

2. Nato lase vrže nazaj na ramena in v miru nadaljuje z ustvarjanjem frizure, saj NIVEA spreji ne vsebujejo alkohola in las ne zlepijo. "S prsti nato lase rahlo zmasiram pri lasišču in lase nežno privzdignem od konic proti sredini dolžine lase," še pove Katja Grudnik.

Katja razkriva še: "Všeč mi je, ker volumen tudi po preplesani noči ne popusti, lasje pa čudovito dišijo. Tako lepo kot diši pomlad," razloži Katja Grudnik.

 

Video nasveti Katje Grudnik za popolno frizuro

Modni in lepotni blogerki so NIVEA spreji za oblikovanje všeč, ker ne vsebujejo alkohola, las pa ne zlepijo in ne izsušijo. Omogočajo pa ji tudi več časa, da si uredi lase, ki pri tem ostanejo živahni.


KATERI SPREJ ZA OBLIKOVANJE LAS IZBRATI?

NIVEA SPREJ ZA RAVNANJE LAS

NIVEA sprej za ravnanje las je idealen za ženske z ravnimi lasmi, ki želijo hitro in preprosto spremeniti svojo frizuro. Edinstvena formula brez alkohola* bo poskrbela za samosvoje pramene las, pri čemer las ne bo izsušila. Za ves dan popolno pričesko in naraven občutek v laseh.

Dodaten nasvet: Idealna izbira, ko želite ukrotiti nagajive lase.

*Ne vsebuje etilnega alkohola.

NIVEA SPREJ ZA USTVARJANJE VOLUMNA

Poslovite se od značilnega vonja običajnih sprejev za lase in raje izberite NIVEA sprej za ustvarjanje volumna. Inovativna formula brez alkohola* zagotavlja celodnevno obstojnost frizure, pri čemer las ne izsuši in zlepi, zato boste lahko uživali v naravnem občutku polnih las, kakršne ste si vselej želeli imeti.

Dodaten nasvet: Glavo med sušenjem obrnite navzdol za še več volumna. 

*Ne vsebuje etilnega alkohola.

NIVEA SPREJ ZA USTVARJANJE KODROV

Zahvaljujoč svoji formuli brez alkohola, NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov vašim lasem podari čudovito pričesko, ne da bi lase izsušil. Oblikovanje kodrov je sedaj povsem enostavno, saj vam naš novi sprej omogoča podaljšan čas sušenja. Ker las ne zlepi, pa lahko svojo frizuro preoblikujete tudi večkrat dnevno.

Dodaten nasvet: Za dodaten volumen v tankih laseh glavo obrnite navzdol med pršenjem.

*Ne vsebuje etilnega alkohola.


OBLIKUJTE LASE Z NOVIMI NIVEA SPREJI

Naučite se ustvariti popolne frizure z NIVEA spreji za oblikovanje las. Povsem preprosto je!

IDEJE ZA FRIZURE Z RAVNIMI LASMI

Do popolne gladke frizure v le v 3 korakih!


1. Suhe lase popršite z NIVEA sprejem za ravnanje las.

2. Lase s prsti raztegnite do konic.

3. Oblikujte lase, dokler ne ustvarite frizure, ki vam bo všeč.

IDEJE ZA FRIZURE Z BUJNIMI LASMI

V 3 preprostih korakih do popolnega volumna!


1. Po suhih laseh popršite NIVEA sprej za volumen.

2. Lase med sprejanjem oblikujte s prsti.

3. Oblikujte, dokler ne ustvarite frizure, s katero ste popolnoma zadovoljni.


ŽE UPORABLJATE SUHI ŠAMPON?

Nimate časa za pranje las? Nič hudega! Vrnite svojim lasem svežino s suhimi šamponi NIVEA Fresh Revive. Pokazali vam bomo, kako pravilno nanesti suhi šampon in, kako z njegovo pomočjo oblikovati popolno frizuro. Sledite nam!