Podvojen volumen brez učinka čelade

Odkrijte NIVEA Volume Care lak za lase za 24-urno obstojnost brez izsušitve

OD PRIČESK Z VIDEZOM ČELADE DO NARAVNEGA VIDEZA

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja so bile frizure velike, bujne in natančno oblikovane. Pojmovanje in navdih pa sta se v zadnjih desetletjih občutno spremenila. Danes so priljubljeni bolj naravni lasje in individualne frizure. Ženske imajo najraje naravno oblikovane lase in naravno lep videz.

KAKO SO SE ČELADASTE PRIČESKE PRELEVILE V NARAVNE LASE

Manekenke v devetdesetih so ponavadi nosile dolge in ravne lase, ki pa so bili oblikovani bujno in natupirani ob robu lasišča, da so bili videti bolj voluminozni. Vendar pa je ta trend stvar preteklosti. Danes se vse vrti okrog naravne prožnosti in sproščenega volumna. Nočemo izdelkov, ki izsušijo lase ali jih obtežijo, jih naredijo toge kot čelada ali celo lepljive.

Poskrbite, da bodo naravne pričeske videti čudovite in sijoče ves dan. Uporabite NIVEA Volume Care lak za lase, ki bo lasem podaril dvojni volumen in 24-urno obstojnost, ne da bi jih izsušil. Če želite še več volumna, zlasti pri koreninah, lahko še pred lakom za lase in sušenjem s sušilnikom uporabite NIVEA Volume Care peno za oblikovanje. Na lase ob koreninah nanesite malo pene in se osredotočite na sušenje tega predela – tukaj se namreč zadržuje največ vlage. Pena bo vaše lase učvrstila in jim dala prožen volumen, ne da bi jih izsušila.

ODKRIJTE LINIJO NIVEA ZA OBLIKOVANJE LAS

PODVOJEN VOLUMEN BREZ UČINKA ČELADE


NASVETI IN NAMIGI ZA USTVARJANJE NARAVNEGA VOLUMNA

NIMAM VELIKO ČASA ZA OBLIKOVANJE PRIČESKE. ALI LAHKO USTVARIM FRIZURO Z NARAVNIM VOLUMNOM V NEKAJ MINUTAH?

Pogosto se nam preveč mudi, da bi iz las ustvarili nekaj posebnega, a vsekakor je mogoče, da v manj kot petih minutah poskrbimo za popolno naravno pričesko. Zlahka jo naredimo doma, brez pomoči številnih pripomočkov in izdelkov za oblikovanje. Vse, kar potrebujete, je NIVEA Volume Care pena za oblikovanje in/ali lak za lase ter morda še sušilnik za lase.

ZA KAJ GRE PRI TRENUTNEM TRENDU NARAVNEGA VOLUMNA?

Letošnji trend na področju las se vrti okrog naravnih pričesk in teksture, ustvarja resnične videze, ki vzbudijo pozornost s sproščenim volumnom in živahnim gibanjem. Ženske nočejo izdelkov, ki obtežijo lase, jih naredijo toge kot čelada ali jih celo izsušijo. Iščejo izdelke za oblikovanje, ki ustvarijo naravni volumen in lase prožno učvrstijo ter jih obenem negujejo.

KAKO DOSEČI VEČ VOLUMNA?

Tukaj so štirje NIVEA nasveti za lase, polne volumna:

  1. Bistvo volumna je, da so lasje usmerjeni stran od korenin. Če torej želite doseči volumen, las ne obtežite s težkimi šamponi in balzami.
  2. Lasje naj bodo lahki in pazite, da jih ne preobremenite z izdelki za oblikovanje.
  3. Lase ob koreninah posušite s sušilnikom stran od glave, da jih privzdignete.
  4. Uporabite Volume Care peno za oblikovanje in Volume Care lak za lase, da dosežete najboljši in dolgotrajen volumen.

POVEČAJTE VOLUMEN

Odkrijte najboljše nasvete za nego, ki zagotavlja volumen in na vaših laseh ne pusti občutka izsušitve – ne glede na to, ali želite vdihniti življenje tankim lasem, ustvariti naravne, živahne kodre ali pa poskrbeti za bolj dramatičen videz. Zbrali smo vse, kar morate vedeti o bujnih laseh.

UPORABITE LAK ZA LASE

Potrebujete rešitev za dan, ko vam lasje niso v ponos? Želite ukrotiti štrleče lase ali pa le utrditi speto pričesko? V vsakem primeru obstajajo izdelki, ki vam pri tem lahko pomagajo. Razložili vam bomo vse, kar morate vedeti o uporabi najboljših izdelkov NIVEA za oblikovanje las.