Nasveti

VODIČ ZA LEPO IN MEHKO KOŽO

Priporočila kozmetičnih izdelkov za vsak tip kože


NIVEA izdelki, pa naj bodo to priljubljene klasike ali novi izdelki, so obvezni del vsakega gospodinjstva. Na naši strani boste našli vse, kar iščete – morda potrebujete nasvet za izdelek, ki ustreza vašemu tipu kože, ali pa bi radi preverili novosti v ponudbi. S pomočjo filtrov bo iskanje še hitrejše in lažje. Zanimivi članki in nasveti za nego kože, las in telesa vam bodo pomagali, da si izdelate negovalno rutino, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Vsebino nenehno osvežujemo in dodajamo novosti, zato vam priporočamo redno prebiranje in pregled ponudbe.


Odlični nasveti za nego kože, las in telesa


Vsaka koža je posebna in zahteva drugačno nego. Prav tako ima vsakdo drugačne želje, ko gre za izbiro vonja, sestavin in teksturo kozmetičnih izdelkov. NIVEA izdelki so ustvarjeni z mislimi na specifične potrebe različnih tipov kože in uporabnikov, zato smo prepričani, da boste med našo ponudbo zagotovo našli nekaj zase. Tudi če ne iščete določenega izdelka, boste med številnimi koristnimi nasveti in članki zagotovo naleteli na NIVEA izdelek, ki vam bo pomagal do želenega rezultata. Pripravili smo tudi veliko inspiracijskih člankov o življenjskem stilu, ki vas bodo navdušili, da preizkusite kaj novega ali morda preverite svoje ročne sposobnosti ter si izdelate nekaj lepege in uporabnega.


NIVEA izdelki za zdravo in lepo kožo


Da boste svoji koži zagotovili najboljšo nego, morate poznati svoj tip kože. Suha koža ima drugače potrebe kot problematična koža, prav tako barvani lasje potrebujejo posebne šampone in balzame. Izbor ni lahek, vendar vam pri tem učinkovito pomagajo NIVEA članki in nasveti. Sledite nasvetom, kako uporabljati naše izdelke, katera negovalna rutina je primerna za določen tip kože ter spoznajte novosti za nego kože, las in telesa. Za kakovost NIVEA izdelkov jamči preko 100 let strokovnih izkušenj v negi kože, las in telesa. Tu smo za vas.