Prva pomoč za vaše lase

PRVA POMOČ ZA LASE

Težave z lasmi? Brez skrbi, tu smo, da vam pomagamo


Prav vsak izmed nas je imel kdaj dan, ko las nikakor ni bilo mogoče ukrotiti. Včasih so težave z lasmi malo bolj dolgotrajne, kot so na primer prhljaj, mastni lasje, razcepljene in poškodovane konice. Vendar brez skrbi, za vas smo pripravili vrsto koristnih nasvetov in pester izbor izdelkov NIVEA, ki bodo rešili vsako težavo z lasmi. Ste vedeli, da stres lahko poškoduje vaše lase in da s sproščanjem lahko vplivate na zdravje svojih las? Na srečo globinska obnova vaših las ni tako težka naloga kot se sliši. Vas zanima več? Nadaljujte z branjem naših koristnih nasvetov za poškodovane lase.


Prva pomoč za poškodovane lase


Mastno lašišče, poškodovane konice, prhljaj - vsi poznamo te probleme. Vsakodnevno pranje las, sušenje s fenom in glajenje las lahko lase poškoduje, da so videti brez življenja in leska. Toda ne obupujte nad lasmi, saj lahko z ustrezno nego NIVEA, odličnimi izdelki in nasveti za oblikovanje las, svojim lasem povrnete prvotni sijaj. Pomagali vam bomo poiskati primerne izdelke NIVEA za vaše lase.


Kako prepoznati poškodovane lase?


Poškodovani in problematični lasje se prepoznajo že na dotik: zdravi lasje so gladki in sijoči, poškodovani lasje pa so grobi na otip. Če greste s prsti skozi lase in, tako pri suhih kot mokrih laseh, naletite na odpor, pomeni, da so lasje poškodovani. Z lasmi, še posebej mokrimi, ravnajte nežno. Po umivanju las uporabite balzam ter mokre lase razčesite z glavnikom s širokomi zobmi. Poškodovano kožo lasišča morate zaščititi tudi pri sušenju s fenom. Pazite, da sušilnika ne držite preblizu lasem ter nežno ravnajte pri urejanju las s krtačo. Najprimernejša je velika krtača, preko katere nežno sušite lase. Sušilnik obrnite v smeri konic las, tako boste lase zaprli in jim dali sijaj. Priporočamo, da pred oblikovanjem na lase nanesete primer za lase ali sprej za oblikovanje las.